Människa

Analsexleksaker – Hur, var, varför?

Det finns så mycket leksaker att välja mellan när det kommer till analkategorien! Beroende på vad just du tycker om så finns det en uppsjö av varianter, färger och former. Vart börjar man? Vad passar mig? Hur gör man? Läs vidare!

Det finns några olika underkategorier när det kommer till analsexleksaker. Låt mig presentera: Buttplugs, analdildos, analkedjor och vibroägg! Oavsett vilken av dem du föredrar så finns alla varianter också i flera olika storlekar, former och färger.

Buttplugs är precis vad det låter som. Det är en plug som du för in i analen. Den kan du använda för sig eller tillsammans med andra sexleksaker eller under sexakten. De kommer i många olika storlekar och former och passar perfekt för analnybörjaren!

En analdildo är en dildo som är anpassad för analen. Det betyder ofta att den har en “fot” som gör att dildon inte kan försvinna upp i dig. Du kan få en realistisk dildo som ser ut precis som en riktig penis eller en mindre realistisk dildo som har en spännande färg eller form!

En analkedja är en flexibel kedja med kulor i olika storlekar som stimulerar på ett helt speciellt sätt! Många använder en analkedja vid samlag och drar sakta ut den när man börjar närma sig klimax. Det ger en helt ny dimension till orgasmen.

Ett vibroägg är ett litet ägg med fjärrkontroll som man kan föra upp i analen och sedan styra utifrån. Det ger en annan vinkel på leken då man kan ge kontrollen till partnern som sedan har full makt över ens njutning.

Vibrationer

Om man gillar vibratorer så kan man skaffa en analvibrator. Nästan alla de modeller som finns listade ovan går att få med vibrationer så att man kan njuta av sexig analstimulans som vibrerar. Oavsett om det är en dildo eller en buttplug så kommer vibrationerna att ge dig det lilla extra! Välj någonting med fjärrkontroll för att kunna leka med din partner på ett spännande sätt.

Bra att veta

Om du är nybörjare när det kommer till anal-lek eller bara vill ha en uppdatering på det viktigaste ska du få lite tips här. Man ska vara försiktig när man experimenterar med analleksaker. Kom ihåg att värma upp ordentligt och att börja med en leksak som passar dig. Det är inte så smart att välja världens största analdildo om det är första gången du ska testa. Börja med någonting litet och arbeta dig uppåt. Det finns t. ex. set med buttplugs i olika storlekar så att du kan börja med den minsta och arbeta dig uppåt!
Glidmedel är A och O! Analen producerar inget eget glid så det är extremt viktigt för att inte skada sig. Skaffa ett glidmedel som gör att du kan leka i timme efter timme utan att få ont. Välj ett som passar både dig och din leksak. Lägg märke till att vattenbaserat glidmedel går att använda med i princip alla leksaker. Silikonbaserat glidmedel kan däremot förstöra vissa material. Läs på leksakens förpackning innan du väljer!

Innan du börjar leka med leksaker eller ha analsex så kan det vara bra att skölja analen. Följ den här länken för att läsa en utförlig guide till rengöring av analen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *