Hälsa

Byt till ecigg

Funderar du på att sluta röka eller behöver göra det av olika anledningar? Att sluta röka är mycket svårt och nikotin är en drog som din kropp är beroende av. Din kropp kommer därmed att börja protestera när den inte längre får nikotin och det är otroligt svårt att sluta röka. Det gäller givetvis att du är mycket bestämd och att viljestyrkan är på topp. Då har du goda förutsättningar för att kunna sluta röka. Om du väljer att använda dig av e-cigaretter från xsmoke kommer det att bli ännu lättare för dig. När du väljer att byta till e-cigg kommer du nämligen inte gå igenom samma process som när du helt fimpar.

Denna webbutik säljer allt i e cigaretter och tillbehör

E-cigaretter fungerar på så vis att du använder dig av en typ av vapingmaskin (begreppet kommer från ordet ”vaporise”) som tillåter dig att andas in ånga. Denna ånga kan innehålla nikotin om du vill det. Man tar bort alla farliga ämnen som finns i tobak och det leder direkt till att din rökning blir mycket hälsosammare. Till exempel andas du inte längre in tjära. Du kan gradvis minska på nikotinhalten i dina e-cigg eller så kan du ta bort nikotinet direkt. Det är upp till dig. Du behåller vanan av att röka och det kommer inte verka på samma sätt som att du missar något.

Det finns många fördelar med e-cigaretter. Först och främst är det mycket billigare än att röka vanliga cigg och du kommer att spara väldigt mycket pengar. Dina kläder och ditt hår kommer inte längre lukta cigarettrök och du kommer inte utsätta dina nära och kära för passiv rökning. När du röker e-cigg är ångan som du andas ut helt ofarlig. Det innebär att du kan röka precis var du än befinner dig. Ångan är dessutom doftlös. Dessutom kan du röka e-cigg i många olika smaker.

E-juice är den vätskan som bildar ånga i e-ciggen. Du kan som exempel röka jordgubb, energidrink, eller coca cola. Givetvis finns även mer klassiska tobakssmaker. Många sedan tidigare inbitna rökare har lyckats med e-cigg. De har tidigare försökt sluta röka många gånger men inte lyckats. Det visar tydligt hur fantastiskt effektivt e-cigg faktiskt är och du bör testa du också. Det finns många olika typer av startkit på xsmoke som innehåller allt det du behöver för att du ska komma igång med ditt nyttigare liv. Du har ingenting att förlora på att fimpa dina cigg mot ecigg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *