Sexualitet

Clone a Willy

Har du tröttnat på tråkiga och opersonliga presenter? Ska du resa bort under en längre period och inte vill att din partner ska glömma bort dig för mycket? Vad kan vara mer intimt och personligt än att kunna ge bort en kopia av någon mottagaren håller kärt, förhoppningsvis.

Clone a Willy är en produkt som erbjuder möjligheten att göra en avgjutning av ditt eget könsorgan, som du sedan kan spara åt dig själv eller välja att ge bort till din käresta.

Att göra en kopia är absolut inte svårt och kräver egentligen inte mer av kunden än att kunna värma upp vatten, få en erektion och blanda ihop ett pulver. Busenkelt, med andra ord och du kan vara säker på att kopian kommer att bli mycket lik orginalet, fördelar som nackdelar.

För att komma igång med Clone a Willy börjar du med att göra en avgjutning med hjälp av en formmassa som följer med paketet. Det är egentligen denna bit som är mest krävande, eftersom det gäller att behålla erektionen samtidigt som du blandar ihop det pulver som kommer att bli själva gummiblandningen. Har du möjlighet att ta hjälp av någon är det absolut en fördel. Då kan du slippa tänka på två saker samtidigt och kan fokusera på hur du vill att resultatet ska se ut. Formmassan är mycket tillmötesgående och ser till att ingen ådra går spårlöst förbi. Hade man velat ha en helt slät massagestav hade man istället kunnat besöka vilken sexhop som helst. Här är det orginalet som gäller.

När formen är gjord är det dags att hälla i gummiblandningen. En vibrator medföljer som du enkelt stoppar ner i gummiblandningen, men för att se till att vibratorn håller sig rak kan du behöva använda någon form av stöd så den inte sjunker ner för djup och då inte går att använda på rätt sätt. Nu är det dags för den tråkiga biten, att vänta. Gummiblandningen tar cirka 24 timmar på sig för att stelna och sen kan du stolt ta upp och beskåda ditt mästerverk.

Det är bara din eller din partners fantasi som sätter gränser för vad ni nu kan göra med klonen. Kom ihåg att alltid rengöra dildon efter varje användning. Vill man använda den till flera olika områden under en och samma kväll, kan man med fördel trä på en kondom. Kondomer skyddar inte bara sexleksaken från bakterier, utan brukar även vara försedda med glidmedel för att göra stunden ännu skönare.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *