sjukdomar

Har du problem att hålla tätt?

Otroligt många män lider idag av inkontinens, samtidigt känner de sig väldigt ensamma om problemet och pratar inte riktigt med någon. Det finns många anledningar som ligger bakom att problemet uppkommer från början och man bör alltid söka läkarvård för att se om det inte ligger en mer allvarlig sjukdom bakom problemet. I de flesta fall kan man konstatera att det inte gör det och att det finns många anledningar till att problemet har uppkommit. Faktum är dock att det kan bli värre av att man stressar över det och därför behöver man hitta en lösning som får vardagen att fungera igen.

Livskvalitén kan gå ned enormt när man får problem med inkontinens. Det kan bli så att man isolerar sig. Väljer att stanna hemma, undviker att träffa vänner och sociala event. Så ska det givetvis inte vara och så ska ingen behöva leva. Idag finns mycket fina inkontinensskydd män där du inte kommer att se skillnad på dessa inkontinensskydd och vanliga kalsonger. Ingen kommer därmed behöva veta om ditt problem om du inte väljer att berätta det för dem. Faktum är att 1/20 män över 20 år lider av inkontinens i någon utsträckning. Även om problemet är mer förekommande när man är över 50 lider alltså hela 5 procent av Sveriges vuxna manliga befolkning av inkontinens. Det innebär att du är långt ifrån ensam och det finns hjälp att få.

När du väljer att köpa inkontinensskydd för män som är speciellt framtagna för att klara av att hålla 100 ml så tar du tillbaka ditt liv. Du behöver inte oroa dig för att någon ska se att du har varit med om en olycka, du behöver inte oroa dig för sociala event eller offentlig förnedring. När du slutar oroa dig kan det göra så att ditt problem blir mindre eller till och med försvinner. Dessutom är det ekonomiskt att använda sig av kalsonger som inkontinensskydd. Du kan tvätta dem i 60 grader och använda dem om och om igen. De inkontinensskydd du hittar ser så fina ut att ingen skulle kunna se skillnad på dem och vanliga kalsonger och därav kommer du inte att ha några problem att byta om i omklädningsrum eller ta med dig en het dejt hem.

Dessa skydd är framtagna för att förenkla ditt liv och ge dig livskvalitet tillbaka igen. Det är prisvärt och det fungerar, därför ska du beställa från Dry & Cool.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *