Människa

We-Vibe sexleksaker som ger njutning

We-Vibe sexleksaker är för de personer som vill vara garanterade leksaker som är 100 % hygieniska och tillverkade i ett material som har en hög kvalitet och är mycket hållbart. Som dessutom går att använda i miljö som både är vått och torrt. Eftersom silikonet som används i leksakerna är av medicinsk renhet och toppkvalitet.

Denna serien (följ länken) av leksaker är en produkt inom Sex & Lust som till och med man kan hitta på ditt lokala apotek. De smäckra formerna på leksakerna inbjuder till att experimentera och se till att njuta så mycket som möjligt.

Att dessa produkter, som till och med kan inkludera två personer, vilket gör att njutningen blir maximal. Passformen gör också att den är flexibel och är silkeslen. Dessutom finns det trådlösa fjärrkontroller till, vissa av dessa har upp till 10 olika lägen och har anpassade vibrationsspellistor.

Produkter kommer dessutom med kraftfulla tysta motorer, vilket gör att användarna inte blir störda under leken med leksakerna.Till de produkter som vibrerar följer det med en USB-laddningsbas, vilket gör att produkten blir har full laddning på bara fyra timmar.

WE-Connect

Men det som egentligen är det speciella med produkter från detta företaget är att de är app redo, för att få en gratis We-Connect app. Som gör att man kan styra leksaken med hjälp av mobiltelefon.

Använder man sig av sin mobiltelefon, istället för av fjärrkontrollen, gör det lättare att hittat ett läge som är anpassat för användare. Man trycker nämligen på skärmen för att styra vibrationerna och bygga upp intensiteten. Dessa gör att det retas på ett härligt njutbart sätt och vibrationerna blir anpassade som man vill ha dem.

Fördelen att använda sig av denna finurliga app, är att  ett par kan befinna sig på en annan plats än sin partner. Din partner befinner sig på andra sidan jordklotet och kan styra leksaken för att ge njutning. Vilket gör att ni skapar en härlig njutning tillsammans fast ni befinner er på olika platser.

Dessutom ger appen möjlighet till att kunna chatta och spela in videos, men framför allt lämna röst meddelande. Hela konceptet skapar en liten extra krydda i tillvaron och framför allt för sexlivet.

We-Classic

Ett bra exempel på en sådan produkt är – We-Classic, som är perfekt för par. Hon bär den under sexakten för att få en extra stimulering på klitoris och G-punkten och tillsammans delar ni vibrationerna. Eller för att användas i ett kreativt förspel för att upptäcka nya spännande nöjen.

We-Classic är en kompakt, diskret och designad produkt för att skapa glädje och njutning.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *